Region

Svet

Šako Polumenta zbog porodice odustao od ulaska u rijaliti Zadruga!

Šako Polumenta je trebalo da peva na 18. rođendanu Mine Vrbaški, a onda je iznenada otkazao. Zbog porodice je odustao od ulaska u rijaliti "Zadruga".

Šako Polumenta zbog porodice odustao od ulaska u rijaliti Zadruga! Screenshoot Youtube



Pevač Šako Polumenta je u zadnji čas promenio odluku o pevanju u rijalitiju "Zadruga". Naime, produkcija je imala nameru da priredi iznenađenje Mini Vrbaški za njen 18. rođendan. Verovali su da bi to bio pun pogodak za šou i da bi gledanost bila neverovatna. Stupili su u kontakt sa pevačem, koji je u prvom momentu pristao na tu ideju ali se vrlo brzo predomislio jer se tako nešto uopšte nije dopalo njegovoj supruzi i deci. Mišljenja su, da bi takvim potezom ponovo podgrejao priču o zavođenju maloletnice, zbog čega je Šako ipak otkazao gostovanje u rijalitiju "Zadruga".

Polumenta je prošle godine izazvao mnogo negativnih komentara, zbog snimka na kome navodno zavodi maloletnu Minu. Snimke je sama Mina Vrbaški objavila na svom Instagram profilu uz tvrdnju da joj se pevač "nabacuje", a zatim je sebe demantovala. Folker se pohvalio da je ona tim gestom sprala ljagu sa njegovog imena.

Na 18. rođendanu Mine Vrbaški umesto Šaka Polumente, zadrugare je zabavljala Goga Sekulić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>