Zadruga

Parovi

Zadruga: Marija Ana iskočila iz auta dok je Filip vozio! (VIDEO)

Marija Ana je šokirala cimere u rijalitiju "Zadruga" kada je pokazala ožiljak i ispričala da je iskočila iz auta dok je Filip vozio.

Zadruga: Marija Ana iskočila iz auta dok je Filip vozio! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Marija Ana i nekolicina zadrugara su sedeli u dvorištu i pričali o dogodovštinama iz privatnog života. U jednom trenutku, oni su započeli temu o povredama i ožiljcima koje su zadobili. Tomislav Panić i Marko Janjušević su ispričali svoje priče, a onda ih je Marija Ana šokirala svojom izjavom. Naime, ona je otkrila svojim cimerima da je prošle godine iskočila iz auta vozeći sa sa svojim dečkom Filipom Đukićem zbog toga što su se posvađali, a kako je ona burno odreagovala, posledice toga su i dalje prisutne:

"Ja sam iskočila iz auta dok je Filip vozio. Malo me vukao auto. Sutradan smo se pomirili. Ovo mi je ožiljak kada sam iskočila iz auta".

Ožiljak o kome Marija Ana priča nalazi se ispod kolena, a zadrugari su bili zaprepašćeni njenom pričom i tada shvatili da je njihova veza napolju bila jako turbulentna i puna uspona i padova. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>