Region

Svet

Drugi Arhangel Fest biće održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj!

Nakon što je 2017. godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, sada vas očekuje drugi, koji će biti održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj.

Drugi Arhangel Fest biće održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj! Promo



Prvi „Arhangel moto-rock fest“ je održan na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka 2017. godine, a nastupali su, između ostalih: "Ritam nereda", "Orthodox Celts", "Mortal Kombat" i drugi, sada "MK Arhangel" najavljuje još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival! 

Kako su prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja  muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine su rešili da događaj podignu na jedan, za njih, viši nivo, kažu iz "MK Arhangel"  i dodaju da će 25. i 26. maja ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene čija imena će saopštiti u narednom periodu. Uz njih će, naravno, nastupiti još nekoliko sjajnih bendova koji će svojim angažmanom doprineti kompletnom raspoloženju. 

Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi posetioci festivala osećaju kao kod kuće. Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja.

Bajkeri vas pozivaju i poručuju: 

"Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo".

Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 25. i 26.maja na Dunavski kej u Grockoj! Ulaz je slobodan, a možete se priključiti događaju i klikom na link : https://goo.gl/ahJjJB   

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>