Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija optužila Slobu da je ušao u rijaliti, a nju ostavio bez dinara! (VIDEO)

Raspravama i svađama među supružnicima nikada kraja. Kija je sada optužila Slobu da je ušao u rijaliti "Zadruga", a nju ostavio bez dinara.

Zadruga: Kija optužila Slobu da je ušao u rijaliti, a nju ostavio bez dinara! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Gordana Džehverović je javno iznela da je gledajući rijaliti "Zadrugu" putem malih ekrana podržavala Kiju Kockar kao prevarenu ženu, ali da sada kada je ukućanka ovog programa, promenila je mišljenje, pa je Kiju osudila za propast njihovog braka. Gordana kaže da je došla do zaključka, da je u tom braku Kijina uvek bila zadnja i da Sloba nije mogao da se izbori za svoj glas i stav. Smatra da su oboje pokazali da nije bilo sloge i tolerancije u njihovom braku, pa dodaje:

"Ja dolazim do zaključka da je ona vrlo ambiciozna i da ona radi kako želi i on ako iznese mišljenje, iznese, njena je zadnja u tome".

Kija je na ove Gordanine reči odgovorila da ona nije pokorna žena ali negira da Sloba nije mogao da iznese svoje mišljenje:

"Ja sam itekako želela da on bude muškarac, ali ne takav koji će da mi brani nešto, meni se muškost pokazuje na drugi način kada se brineš o svojoj porodici, kada se oženiš tvoja porodica je primarna. On je ušao ovde, mene je ostavio bez dinara. Sad, ja sam imala jer sam zaradila, a šta bi bilo da nisam imala?"

Sloba je slušao sve ono što je Kija pričala i kipteo u sebi od besa, pa je u jednom trenutku dobacio da žali što je bio sa njom u braku:

"Ke*aj, ke*aj! Da se ubijem sa kim sam ja bio".

Detalje pogledajte u video snimku.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>