Zadruga

Parovi

Đole Đogani o rijalitiju Zadruga i odnosu sa bivšom snajom Anabelom!

Đole Đogani je progovorio o rijalitiju "Zadruga", Luninom učešću i odnosu sa bivšom snajom Anabelom Atijas.

Đole Đogani o rijalitiju Zadruga i odnosu sa bivšom snajom Anabelom! Print screen / Instagram



Đole Đogani, čiji su i brat Gagi, bivša snajka Anabela Atijas i bratanica Luna bili u nekom rijalitiju, izneo je sada mišljenje o njima i njhovom učešću u takvim programima. Već neko vreme ne razgovara sa Anabelom ali kada su ga upitali da li misli da Anabela koristi Lunu radi lične promocije i da li je to planirala, on je stao u njenu odbranu:

"Pa nije, nije. Ne verujem da je Anabela imala spremljenu priču unapred koja bi sada pospešila njenu karijeru. Ona i ja ne pričamo, ali ona nikada ne bi upotrebila svoju decu zarad promocije. Ona je bila veliki borac i borila se da brak opstane. Obratila mi se za pomoć. Molila me je da vodimo Gagija kod psihijatra, psihologa, da rešimo određene probleme. Do poslednjeg časa se borila za Gagija. Na razne načine. Pošteno se borila za svoju decu na zdrav i normalan način. Ona i ja ne pričamo neko vreme, ali ja joj skidam kapu".

Što se tiče bratanice Lune, nije mu bilo drago što ona ulazi u "Zadrugu", a sada mu je žao zbog onoga kroz šta ona prolazi tamo:

"Ne gledam, pa me ne dira. Žao mi je što mala Luna prolazi kroz razne faze svega i svačega. Ja nisam bio za to da bilo ko od Đoganija uđe u rijaliti".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>