Zadruga

Parovi

Zadruga: Da li se Janjuš sada ograđuje?! Teške reči na račun dojučerašnje prijateljice! (VIDEO)

Svađali su se čitavu noć! Ana je zamerila Janjušu psovke, a da li se on sada ograđuje od svega što je uradio u rijalitiju "Zadruga" i zbog toga upućuje teške reči na račun dojučerašnje prijateljice, prosudite sami.

Zadruga: Da li se Janjuš sada ograđuje?! Teške reči na račun dojučerašnje prijateljice! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nešto se očigledno dogodilo između Janjuša i Ane Korać, sa kojom je ranije bio veoma blizak, i zašto je sebi dozvolio da izgovori teške uvrede na račun svoje cimerke, želela je Zorana Stefanov da čuje od Janjuša u toku "Igre istine".  Janjuš je to objasnio ovako:

"Pre 20 dana sam rekao da više ne mogu da izlazim po novinama sa njom ili bilo šta! Ništa nisam ružno rekao! Samo sam se makao i sada ona dođe i kaže da će mene da izbegava do kraja! To je velika katastrofa!"

Ana Korać je bila vidno iznervirana:

"Ne možeš meni da kažeš k*rvetino! Hoćeš i ja da se iznerviram? Te svoje vulgarnosti moraš da ostaviš za nekog svog, a ne za mene! Ja sam samo rekla mišljenje! Rekla sam da si mi dosadan i zato se ne družimo! Imam pravo da kažem šta god hoću! Kako ja da razumem to k*rvetino? To možeš da pričaš nekom svom, a ne meni!"

Janjuš je u nastavku Ani rekao da slobodno sve ispriča šta zna o njemu, kao i da su se družili mesecima, a da se nikada nisu posvađali kao sada. U toku nove rasprave umešao se i Lepi Mića, a ovi zadrugari svoju svađu nastavili su i po završetku "Igre istine". Nakon još jedne svađe, Janjuš je sa Filipom Đukićem koji je u isto vreme završio svađu sa Marijom Anom, pričao o Ani Korać, a zatim su košarkaš i Ivanjičanka o svom odnosu pričali po ćoškovima "Bele kuće" sa ostalim cimerima.

Da se podsetimo kako je došlo do ovoga, Janjuš je opsovao Anu Korać nakon što je ona rekla da je odlučila da prekine druženje sa njim. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video snimcima koji se nalaze u nastavku.

 

 

 

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>