Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Ljuba napravio nezapamćenu žurku! (VIDEO)

Mislili ste da je pokazao sve u emisiji "Pinkove zvezdice"?! Mali Ljuba napravio nezapamćenu žurku!

Pinkove zvezdice: Ljuba napravio nezapamćenu žurku! (VIDEO) Promo



I ovog petka najtalentovanija deca u regionu napraviće najbolju atmosferu u omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice". Postao je miljenik nacije, a ako ste mislili da je petogodišnji Ljuba Stanković pokazao sve što ume, pogrešili ste! 

Ljuba je izvođenjem duetske pesme grupe "Gipsy Kings" i Alabine, "Ya Habibi Yallah", i pratećom koreografijom, podigao žiri, ali i ceo studio na noge, a nakon ove, izveo je emotivnu baladu Saše Kovačevića "Živim da te volim"

Zvezdice su za gledaoce pripremile pravu žurku u trećoj emisiji petog kruga, i pokazale da odabir onog najboljeg neće biti nimalo lak zadatak. Mario Krastev naterao je Sergeja Ćetkovića da ustane iz crvene stolice i zaigra uz taktove pesme "Bamboleo" Hulija Iglesijasa, a onda mu se pridružio i ostatak žirija. 

Kada takmičari izvode pesme nekog člana žirija, to uvek nosi još veću odgovornost, a poverenje je opravdala Sara Gigova otpevavši pesmu "Od mene se odvikavaj" Milana Stankovića. Osim što je uspela da ispuni Milanova očekivanja, Sarina interpretacija oduševila je i ostatak žirija. U ovoj emisiji videćete i nastupe Anje Spasić, Isidore Begović, Mine Ivanović, Luke Škibole i Ognjena Repanovića.

Ne propustite jednu od najboljih emisija "Pinkovih zvezdica" do sada, u petak 9. marta od 21.45h samo na TV Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>