Region

Svet

Opljačkana kuća direktora Granda Saše Popovića. Lopov ostavio DNK tragove?!

Kako prenose mediji, opljačkana je kuća direktora "Granda" Saše Popovića, na Bežanijskoj kosi. Navodno je odnet ceo sef sa novcem, a lopov je ostavio DNK tragove!

Opljačkana kuća direktora Granda Saše Popovića. Lopov ostavio DNK tragove?! Print screen / InstagramKuća direktora "Grand" produkcije Saše Popovića našla se na meti lopova, a prema prvim informacijama iz vile na Bežanijskoj kosi odnet je sef. Predhodne noći ovaj slučaj je policiji prijavila supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović

Bračni par već nekoliko dana nije bio u kući, već u Opatiji gde i inače provode dosta vremena jer tamo imaju nekretnine. Vila direktora "Granda" nalazi se u elitnom delu Bežanijske kose, koja je neprestano pod nadzorom. Na samom ulazu naselja postoji rampa i niko ne može da uđe a da pre toga nije najavljen, a celo naselje je opasano zidom. Iz vile je navodno odneto sto hiljada evra, a lopov je ostavio DNK tragove na licu mesta.

Podsetimo se da je pre nekoliko godina opljačkana i vila Dragana Kojića Kebe, koja se nalazi u blizini doma Saše Popovića i Suzane Jovanović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>