Zadruga

Parovi

Zadruga: Divna priznala, sa Markom sve pršti i drma! (VIDEO)

Ukućani rijalitija "Zadruga" su imali jedan veoma zanimljiv razgovor sa Divnom Milanović.Oni su se našalili sa njom, a Divna iskreno priznala da sa njenim partnerom Markom sve pršti i drma!

Zadruga: Divna priznala, sa Markom sve pršti i drma! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić već duže vreme privlače pažnju javnosti zbog njihovog odnosa koji je propraćen žestokim svađama, ali i strastvenim zagrljajima. Kako su napokon odlučili da budu u dobrim odnosima, oni su zajedno sedeli u sobi, a onda im je prišla Divna Milanović koja je želela da ih posavetuje kao iskusna žena, pa im je rekla:

"Vas dvoje ne treba da se svađate, vi se volite. Meni moj dragi mi nije tu."

Filip, koji je izgleda bio pod dejstvom alkohola želeo je da se malo mašali sa Sivnom, pa joj je rekao:

"Ali, vi ste tu duhom. Marija Ana i ja imamo najbolji se*s ovde, niko ga nema kao mi, prštimo!"

Motivisana Divna je nastavila:

"Ja hoću da budete srećan par i da se volite, a ne da se svađate! Znam ja da prštite, zato ste najbolji! Vaša ljubav je vatrena. Ja sam žena ispunjena, imam svog partnera napolje pa znam kako pljušti sve i kako drma! Ljulja sve!"

Marija Ana se takođe našalila rekavši da su Filip i ona od večeras u vezi i da neće više biti svađa samo se*s. Svi su prasnuli u smeh kad su čuli Divnine reči, a ona je na taj način pokazala koliko joj nedostaje muž Marko koji je pre nekoliko meseci napustio "Belu kuću".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>