Region

Svet

Region

Ukoliko ste propustili seriju Ubice mog oca, imate mogućnost za popravni i to na RTS-u i Prvoj tv.

Ukoliko ste propustili seriju "Ubice mog oca" imate mogućnost za popravni i to na RTS-u i Prvoj tv.

Ukoliko ste propustili seriju Ubice mog oca, imate mogućnost za popravni i to na RTS-u i Prvoj tv. Print screen / Instagram



Kao što već i ptice na grani znaju, dobar deo građana nije imao priliku da prati "Top" kanal pa samim tim ni toliko gledanu seriju "Ubice mog oca". Sada je moguće da uporedo gledate reprizu prve sezone serije svakog radnog dana na RTS-u u 20 i 15 časova, kao i drugu sezonu na Prvoj tv ali jednom nedeljno i to svakog utorka od 22 časa. 

Malim ekranima, dominiraće likovi koje smo preko noći zavoleli, a među njima je i lik policajkle Milanke, koju je odglumila i to maestralno, dvadesetšestogodišnja Ivana Dudić. Mladu glumicu smo do sada imali prilike da vidimo u serijama: "Čizmaši", "Jedne letnje noći", "Bićemo prvaci sveta"... Ipak, najviše je privukla pažnju ulogom u "Ubicama mog oca" i zbog nje je lik inspektora Milana preinačen u Milanku. Mlada glumica kaže da je bila oduševljena zbog dobijene uloge,  radovala se što će glumiti policajku i dodaje:

" Ne znam koliko često se muški likovi zamenjuju ženskim, ali zbog te promene i poverenja koje mi je ukazano neizmerno sam zahvalna Predragu Gagi Antonijeviću i Nataši Drakulić. Zanimljivo je što u skromnoj glumačkoj karijeri već drugi put "od muškarca postajem žena". Moja diplomska predstava "Art" pisana je za tri muškarca, a po ideji našeg pokojnog profesora Vladimira Jevtovića, promenjena je tako da je igraju tri žene."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>