Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija Kockar pre ulaska u rijaliti provela noć sa ovim muškarcem!

Kija Kockar u rijalitiju "Zadruga" sve vreme tvrdi da ima dečka napolju, koji je čeka, a pre ulaska u rijaliti provela je noć sa ovim muškarcem.

Zadruga: Kija Kockar pre ulaska u rijaliti provela noć sa ovim muškarcem! Print screen / Instagram



Iako ova prevarena žena, tvrdi da je napolju čeka dečko, Andrija Lazović, ukućani, kao ni gledaoci, nisu baš ubeđeni u istinitost Kijine  priče. Naime, veruje se da je to samo paravan jer se šuška da je nekoliko noći pre ulaska u "Zadrugu" provela sa drugim muškarcem. 

Mladen Jakovljević Đomla je ispričao Slobi i Luni sledeće:

"Ona je bila na Zvezdari dva dana pre nego što je ušla ovde. To mi je ispričao ćale tog dečka kod kog je spavala. Inicijali tog dečka su S. K. Bezveze smo počeli priču. U detalje mi je čovek opisao majice koje joj je njegov sin poklonio, on nema ništa od toga da laže. Svega mi, tako mi je rekao. Spavala je tu kod njegovog sina, i ujutru otišla u rijaliti".

Ako je za poverovati u ovu njegovu priču, Kija je imala aferu sa Stefanom Karićem, muškarcem koji je dugo bio na stubu srama, nakon što je navodno prevario i ostavio bolesnu Dijanu Milojević. Imali su po priči, skladnu vezu ali je skandal izbio kada je misica objavila da više nisu zajedno jer ju je on prevario.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>