Zadruga

Parovi

Zadruga: Jelena Krunić se oglasila nakon incidenta u rijalitiju!

Jelena Krunić je diskavalifikovana iz rijalitija "Zadruga" zbog tuče, ona se oglasila nakon incidenta na svom Facebook profilu.

Zadruga: Jelena Krunić se oglasila nakon incidenta u rijalitiju! Screenshoot Youtube



Jelena Krunić je izbačena iz rijalitija nakon što je pevačicu,  Nadeždu Biljić gurnula, a potom i ošamarila i to zbog banalne stvari koja je mogla da se reši na mnogo mirniji i civilizovaniji način. Produkcija oštro osuđuje svaki vid fizičkog nasilja, pa je i ovoga puta oštro kaznila Krunićku udaljivši je iz "Bele kuće".

Jelena Krunić se ovim povodom oglasila na svom Facebook profilu i svojim fanovima poručila:

"Hvala vam svima koji ste bili uz mene dok je trajao i ovaj rijaliti. Definitivno, dragi moji, nisam ja više za ovakav televizijski format. Izvinjavam se svima vama koji ste glasali za mene i izdvajali vaš novac porukama… i hvala vam sto ste verovali u mene.. Idemo dalje. Život se nastavlja. Rock ‘n roll, army. Ostanite uz Krunićku i očekujte neočekivano."

Njeni fanovi su pokazali razumevanje jer smatraju da su još neki ukućani trebali biti sankcionisani zbog fizičkog kontakta ali je bilo i onih koji je baš ni malo ne podržavaju i kritikuju je zbog njenog ponašanja.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>