Svet

Region

Oskar za najbolja filmaska ostvarenja!

Sinoć su u Los Anđelesu, u Dolbi Teatru, po devedeseti put dodeljene  nagrade "OSKAR", za najbolja filmska ostvarenja!

Oskar za najbolja filmaska ostvarenja! Promo



Za ulogu premijera Ujedinjenog Kraljevstva, Vinstona Čerčila u istorijskoj drami "Najmračniji čas" (DARKEST HOUR), Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu dobio je Geri Oldman, koji je pored sjajnog i neospornog glumačkog talenta pokazao i veliku moć fizičke transformacije. "Najmračniji čas" nagrađen je i Oskarom za najbolju šminku i frizuru.



Film "Fantomska nit" (PHANTOM THREAD) koji je kod nas prikazan samo na ovogodišnjem FESTU i nagrađen od strane FESTOVE publike, sinoć je u Dolbi Teatru nagrađen Oskarom za najbolji kostim. 
"Fantomska nit" biće prikazan još danas, u okviru programa FEST NA BIS u Sava Centru u 19 časova

 

Neobični triler "Beži"! (GET OUT) dobio je Oskara za najbolji originalni scenario. Film u kome mladi Afroamerikanac ide u posetu porodici svoje devojke belkinje, gde će ubrzo otkriti pravi, skriveni razlog, njihovog poziva.Pošto su Kris i njegova devojka Rouz dostigli nivo u vezi kada treba upoznati roditelje, ona ga poziva da provedu vikend na njihovom imanju, gde žive i Misi i Din. U početku, Kris tumači preterano ljubazno ponašanje njenih roditelja kao na odgovor na međurasnu vezu koju Rouz i on imaju, ali kako vikend protiče, otkriće niz uznemirujućih detalja koji će ga odvesti do istine koju nije mogao ni da zamisli.

 

Animirani film "Koko" (COCO) koji je u naše bioskope stigao krajem prošle godine i još uvek se prikazuje, osvojio je dve zlatne statue, za najbolji animirani film i najbolju originalnu pesmu "Remember Me" (Ti pamti me).

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>