Region

Svet

Gagi svom detetu ne zamera ništa ali tvrdi da nije spavao na ulici!

Luna je u rijalitiju otkrila šokantne detalje o svom ocu. Naime, plačući je ispričala Slobi da je Gagi živeo na ulici, pa je zbog toga morao i da krade. Gagi svom detetu ne zamera ništa ali tvrdi da nije spavao na ulici, niti krao!

Gagi svom detetu ne zamera ništa ali tvrdi da nije spavao na ulici! Print screen / InstagramGagijeva i Anabelina ćerka Luna, doslovno je Slobi ispričala:

"Moj tata je bio siromašan, cela porodica, moja baka je rodila njih dvanaestoro. Trebalo je to odgajiti, nije imala za sebe, a kamoli za njih. Moj tata je krao, snalazio se, živeo na ulici. I onda ti se desi da imaš milione, ne znaš šta ćeš sa parama. Moja mama je imala uspone i padove na poslu, ali uvek se borila. Moj otac ne, on je samo pao. Imaš sve i sutradan nemaš ništa. Tri auta, tri stana, izmišljao je šta će sebi da kupi, a onda se odjednom našao u autobusu, u iznajmljenom stanu. Posle toga je shvatio šta je imao, ali kasno. Ne može da mi dopre do mozga da je to sebi dozvolio."

Gagi kaže da nije baš ispratio taj razgovor ali tvrdi da neke stvari nisu tačne i da je on imao srećno detinjstvo. Živeo je sa roditeljima, braćom i sestrama, nikada na ulici. Gagi ne zna zašto je Luna tako nešto ispričala jer on svoje detinjstvo i tinejdžersko doba, pamti po lepim stvarima. Priznaje da je u jednom periodu svog života bio problematičan, da je povukao na tu "uličnu" stranu i sate provodio sa ljudima iz kraja ali nikada nije krao:

" I kao mladić sam bio okrenut muzici, igri, zabavi. Ne želim da me iko povezuje sa mračnim stvarima. Roditelji su me lepo vaspitali, uvek sam imao poštovanja prema njihovom trudu da od nas naprave ljude. Sad ću još da ispadnem kriminalac, zaista nema smisla" - rekao je Gagi za "Alo" i dodaje:

" Svom detetu ne zameram ništa, razumem da zbog ljubavi koju oseća prema svom dečku preuveličava neke stvari. Ona želi razumevanje i podršku i iznosi mu privatne stvari kako bi produbila njihov odnos. Činjenica da razgovara o tome da se vozim autobusom ili da živim u iznajmljenom stanu govori samo da se mene ne stidi i da je ponosna na svog tatu. Nisam kompleksaš i na leđima nosim sve što se dešavalo. Kako sam vozio najskuplje automobile, tako ću se voziti i gradskim prevozom, čovek sam od krvi i mesa. Bio sam na samom vrhu, imao sam sve. Ne postoji ništa ružno u tome što je Luna iznela da ju je pogodio moj pad i da ne može da mi oprosti. Idol sam joj, sve smo joj pružili što je želela. Mene su svi predstavili kao nasilnika, a svoju decu nikada udario nisam, ma nisam vikao na njih. Uvek sam ih štitio od svega, borio se zajedno sa Anabelom da imaju sve. Ni Luna ni Nina nikada nisu prolazile nijednu lošu situaciju našeg braka, niti smo to dozvoljavali kao roditelji. Sve mogu da budem, ali loš otac nikad".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>