Region

Svet

Region

Ubice mog oca poslednja epizoda: Aleksandar i Mirko saznaju ko im radi o glavi!

Poslednja epizoda serije "Ubice mog oca" biće prikazana večeras na "Top" kanalu u 20 časova. Aleksandar i Mirko saznaju ko im i zašto radi o glavi!

Ubice mog oca poslednja epizoda: Aleksandar i Mirko saznaju ko im radi o glavi! Print screen / Instagram



U jedanaestoj epizodi, publika je gledala uzbudljive scene borbe Branke i Ruže, kao i početak suđenja Nataliji Despotović, zatim zbližavanje forenzičara Save i Rade, koje je ona iskoristila da uzme otisak njegovog ključa. Tu je i jeziva smrt ozloglašenog advokata Miloša Rončevića.

Dvanaesta i poslednja epizoda druge sezone biće emitovana 5. marta na "Top" kanalu u 20 časova, a doneće nam neke odgovore na pitanja koja su postavljena. Mirko i Aleksandar i dalje su u potrazi za pravdom. Kao takvima neko im "radi o glavi". Saznaju sve, obojica se lome šta da rade dalje, ali su tu gde su uvek i bili. Inspektorski tandem konačno će otkriti ko im i zašto radi o glavi, a Aleksandar radi DNK analizu kako bi proverio da li mu je Marjanović možda otac. Interesantno je i to da će policija štrajkovati.

Nataša Drakulić, scenaristkinja serije, priznala je da će se u trećoj sezoni baviti suđenjem Nataliji Despotović, a da je zbog toga već počela da posećuje sudnice i prisustvuje suđenjima.  U iščekivanju treće sezone ove fantastične serije, pogledajte reprizu cele druge sezone koja će početi sa emitovanjem na "Prvoj" televiziji već od sutra u 22 časa. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>