Region

Svet

Sestra Jelene Marjanović primila jezivi poziv: Žele da te ubiju!

Sestra Jelene Marjanović primila jezivi poziv, kao upozorenje da joj Marjanovići spremaju likvidaciju. Žele da te ubiju, kako bi dokazali da Zoran nije kriv.

Sestra Jelene Marjanović primila jezivi poziv: Žele da te ubiju! Screenshoot Youtube



U subotu uveče, sestra od strica Jelene Marjanović, Teodora, primila je jezivi poziv od nepoznatog muškarca, koji je obavestio da porodica Marjanović planira da joj naudi kako bi pokazali da je ubica ustvari manijak koji je još uvek na slobodi. 

Teodora Krsmanović kaže da je sporni poziv dobila putem "Vibera" u toku noći između subote i nedelje. Nepoznati muškarac je pozvao sa nepoznatog broja telefona, a izgledalo je kao da zove iz inostranstva. Rekao je da ima pouzdane informacije kako porodica Marjanović od podizanja optužnice protiv Zorana, već dva puta planira njeno ubistvo. Cilj im je navodno, da se prikaže kako je Jelenu i Teodoru ubio manijak koji je još uvek na slobodi. Teodora Krsmanović dodaje:

"Prema tvrdnji tog čoveka, time su želeli da naprave alibi za Zorana i da ga izvuku iz zatvora".

Teodora kaže da će zatražiti zaštitu od policije jer od kada je primila poziv, od straha ne može ni da spava jer živi sama u Kragujevcu sa cimerkom, gde i studira. Ovo na žalost nije jedina stvar koja Teodoru plaši jer je već dobijala čudne poruke na Facebooku i to sa profila Jelene Marjanović, samo nekoliko dana nakon njenog ubistva. Prva poruka sa Jeleninog profila stigla je Teodori 11. aprila 2016. godine, devet dana nakon zločina. Još uvek nepoznata osoba ušla je u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, i upitala Teodoru "Ćao. Kako si, draga?". Šokirana, Teodora je na to postavila pitanje "Ko je to?", nakon čega je dobila odgovor "Pa znaš". Razumljivo, bila je u strahu i prekinula komunikaciju ali nakon dvadesetak dana ponovo je dobila pitanje sa istog profila. Do danas nije razjašnjeno ko stoji iza toga. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>