Ljubav

Style

Muškarci otkrivaju zašto žena prestane da ih uzbuđuje!

U vezama se emocije često menjaju, a ljubavni odnos ume da postane jako zamršen. Muškarci otkrivaju zašto žena prestane da ih uzbuđuje!

Muškarci otkrivaju zašto žena prestane da ih uzbuđuje! Svet Plus



Žene se često pitaju šta se to desi pa njihove jače polovine počnu da gube interesovanje i njihovo uzbuđenje opada. Evo  šta se kod nekih muškaraca dešava i kako oni gledaju na ljubavne odnose.


* Nikad nije raspoložena

"Nakon rođenja našeg drugog deteta mojoj sadašnjoj supruzi potpuno je nestala volja za seksom. Jednostavno, nikada nije imala volje. Nikad mi njene dlakave noge niti nekoliko kilograma viška nisu ni najmanje smetali, međutim, kad stalno slušaš „Nisam baš sada raspoložena“, onda i ti  pre ili kasnije, takođe izgubiš volju."


* Seks postaje kao dužnost

"Kako su prolazile godine braka sve smo manje i manje imali seksa. Ponekad smo imali zakazane obavezne seks termine, na primer, na godišnjice ili rođendane. Ispunjeni seksualni život treba malo razigranosti, spontanosti i strasti. Kad se to izgubi, izgubi se i volja za seksom."


* Nisam mogao ispuniti svoje maštarije s njom.

"Nisam baš ponosan na to, ali u nekom trenutku sam počeo da imam određene seksualne maštarije. Prljave stvari koje nisam sa njom želeo da probam, jer bi to uništilo moju ideju o njoj. Zbog toga sam svoje maštarije počeo ispunjavati sa drugim ženama."


* Prestala je da vodi brigu o sebi

" Postepeno je prestalo da joj bude važno kako izgleda. Danima je bila u istoj trenerci, mrzelo je da opere kosu ili počupa obrve. Čak je i lična higijena toliko zanemrena da nisam imao više želju ni da budem u istoj prostoriji sa njom".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>