Ostalo

Sme�no

Kravi zapevala pesmu - My Humps - ali se vrlo brzo pokajala! (VIDEO)

Dvadesetpetogodišnju Mellisu Meville, zapevala kravi pesmu "My Humps" ali se vrlo brzo pokajala jer se kravi to ni malo nije dopalo.

Kravi zapevala pesmu - My Humps - ali se vrlo brzo pokajala! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Devojka se vraćala u hotel u Džaslameru u Radžahstanu, kada je primetila prilično veliku kravu na ulici. Zadivljena veličinom životinje, počela je šaljivim tonom da kravi peva pesmu "My Humps". Kravi se, nije ni malo dopala njena pesma koju je pevala ! U jednom trenutku krava je bila toliko uznemirena, da se ustremila rogovima na Melisu, te je napala. 

Melisa je u ovom "okršaju" sa kravom zadobila povrede lica, ramena i kolena prenose zapadni mediji, a ona je nakon incidenta izjavila:

" Udarac je bio toliko snažan, da sam odletela nekoliko metara u vazduh, pre nego što sam sletela na zemlju i povredila kolena. Lice i ramena bili su mi rasečeni. Pretpostavljam da je krava taj dan bila vrlo neraspoložena, jer na meni je bio toliko krvi... Ipak, bilo je to vrlo zabavno iskustvo. U bolovima sam, i nervira me to, ali je svakako bilo smešno".

Studentkinja dodaje, da se nikada nije plašila krava ali je ovaj incident baš prestrašio, te poručuje svima da nikada ne podcenjuju krave, a ona sama će im se od sada sklanjati sa puta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>