Zadruga

Parovi

Zadruga: Matora pobesnela! Sanja bi pre spaval sa Đeksonom nego sa Slobom! (VIDEO)

Odnos između Matore i Sanje u rijalitiju "Zadruga" je nedokučiv i često je napet, a ovoga puta je Matora pobesnela! Sanja bi pre spaval sa Đeksonom nego sa Slobom!

Zadruga: Matora pobesnela! Sanja bi pre spaval sa Đeksonom nego sa Slobom! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Matora je već u nekoliko navrata rekla da njena osećanja prema Sanji nisu samo prijateljska, a Sanja se nije konkretno izjasnila povodom toga. Novinar portala Pink.rs je upitao Stankovićevu zašto sebično čuva za sebe svoja osećanja prema Matoroj i šta se zapravo dešava između njih dve jer je nastala nova svađa zbog igre u kojoj je Sanja rekla da bi pre spavala sa Đeksonom, nego sa Slobom Radanovićem. Sanja je objasnila:

"To ću ja reći kada budem spremna. Ja sam rekla zašto to nesebično čuvam za sebe, zato što sam mnogo puta bila povređena od prijatelja, faimilije, dečka. Ja sebično čuvam to od zadrugara i od vas, a ona sve to zna. To je bila jedna glupa igra gde je ona odreagovla burno i mene ponizila pred svim zadrugarima. Meni je dno dna da se raspravljam oko gluposti sa njom. Kada je nervozna ume da kaže svakakve gluposti. Ja sam pre neko veče Jovani rekla kako stoje stvari, ona je to prihvatila, ja se ne poigravam sa njom. Ona vrlo dobro zna šta ja osećam prema njoj".

Matora je u besu rekla sledeće i nasmejala zadrugare:

"Jedino u šta joj verujem jeste što mi je malopre rekla da me ne voli da sam joj drugarica. Sada će Jovana da se distancira. Ljubomorna sam na tebe što bi se rekla sa Đeksonom za koga si mi rekla da ti je odvratan, nego sa Slobom, da si rekla sa Slobom pružila bih ti ruku, jer bih se i ja sa njim pre je*ala nego sa bilo kim drugim".

Sanja je bila ljuta jer smatra da Matora izvrće njene reči i ponižava je. Njih dve posle pomenute igre nisu komunicirale, a posle ovih reči, odnos će biti definitivno još gori. Detalje pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>