Region

Svet

Edita kaže da joj je zdravlje ugroženo, a menadžeru poručuje: Ispadaš iz igre!

Čudna poruka osvanula je na njenom profilu! Edita kaže da joj je zdravlje ugroženo, a menadžeru poručuje: "Ispadaš iz igre"!

Edita kaže da joj je zdravlje ugroženo, a menadžeru poručuje: Ispadaš iz igre! Print screen / Instagram



O Editi Aradinović se piše već nedeljama, pre svega zbog informacije da će napustiti bend "Ministarke" i dalje nastaviti solo. Dok se to ne dogodi, ona i dalje nastupa sa njima, a na Instagramu je objavila poruku upućenu neimenovanom menadžeru, koja je mnoge ostavila zbunjene:

"Moraću da zamolim menadžera, vratara, obožavatelja škembića, da ne zove članove benda Ministarke da pitaju da li nastavljam solo karijeru ili ostajem u Ministarkama. Moj broj je isti ako ti trebam pozovi me slobodno, veličina je u opraštanju. Oprostiću ti sve, ipak i ti imaš decu mojih godina. Ja sam shvatila da se ne možemo svakome svideti, tako da verujem da se mnogima kosa dizala od mog temperamentam pa su iz nemoći i koristi pokušavali da me uguše. U toj igri koja još traje mnogo je aktera, koje ću takođe zamoliti da se ne pecaju na tuđe igre, dok još imaju srca. Čovek lako postane zao." 

Pevačica Edita je dodala da je njeno zdravlje ugroženo već mesecima, a da će o tome progovoriti kada dođe vreme:

" I razumite da se treba hraniti ljubavlju, a ne egom. Ego je smrtonosan… i da si mi najrođeniji, ispadaš iz igre. Hvala svim saradnicima, kolegama, prijateljima i porodici na podršci i razumevanju.”
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>