Zadruga

Parovi

Zadruga: Anđelo iznenadio ukućane - Kija ima najprljaviju dušu! (VIDEO)

Nakon što su Gordana Džehverović i Kija Kockar "zaratile" u rijalitiju "Zadruga", zbog toga što je Goca rekla sve u lice šta misli o njoj, kako ona uopšte nije devojka kakvom se predstavlja. Anđelo je iznenadio ukućane: "Ona ima najprljaviju dušu"!

Zadruga: Anđelo iznenadio ukućane - Kija ima najprljaviju dušu! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Teodora je dobila pitanje novinara da objasni svoje reči koje je iznela na račun Kije, pa se dotakla i toga što je ona krala stvari od Žiže, kako i zašto je ušla u rijaliti, a kako se ponaša. Ustala je i Kija da odgovori, nakon čega se uključila i Gordana, a zatim i Anđelo nije mogao da oćuti, pa je iskreno progovorio o svojoj cimerki:

"Ja sam taj prcoljak za koga je rekla da je najlepši momak, ali je to najverovatnije rekla zbog Slobe. Ti si ovde došla da rešiš neke stvari sa Slobodanom, ti si mogla sve da rešiš i onaj jedan dan, na kraju krajeva mogla si i da sačekaš napolju. Ona uživa u slavi i popularnosti. Ja smatram da ona ima najprljaviju dušu. Svako njeno ustajanje je ironičan smeh, to je sarkastično, onda se Sloba iznervira i posvađa sa Lunom... Mislim da je Sloba kvalitetan dečko, ali ja ne razumem ni njega ni Lunu što oni imaju bilo kakvu komunikaciju sa njom. Nju niko fizički ne napada, ne vidim razlog zbog kog bi nju Slobodan branio. Od bračnog para nema ništa, oni su samo na papiru. Ako je ona u braku, šta će ona u Hotelu sa Filipom u wc-u gde se tresu kamere. Ja ovo ne smatram brakom. Potpis koji čeka da bude ozvaničen da oni nisu u braku".

Kija je pomno slušala sve što je Anđelo pričao i bilo je primetno da joj ne odgovara to što on govori, pa kako nije imala ništa u svoju odbranu da kaže, ona je iz trenutka u trenutak menjala izraz na licu, a onda ponovo ušla u konflikt sa Gordanom Džehverović. Pogledajte detalje u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>