Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna progovorila o bolnoj temi - Živeo je na ulici, morao je da krade! (VIDEO)

Luna je u rijalitiju "Zadruga" progovorila o bolnoj temi, a tiče se njenog oca Gagija. Živeo je na ulici, morao je da krade! 

Zadruga: Luna progovorila o bolnoj temi - Živeo je na ulici, morao je da krade! (VIDEO) Screenshoot YoutubeLuna često pred kamerama priča o životu svoje majke Anabele, koja je prema njenim rečima imala izuzetno težak život. Odnos između njenih roditelja i razlozi za razvod su nešto što je prelilo čašu, a Luna kaže da je njen otac varao Anabelu, a da ni maltletiranje nije izostalo. 

Luna je u razgovoru sa svojim dečkom Slobom Radanovićem otkrila još jedan šokantan podatak koji će, verovatno naljutiti njenog tatu, s obzirom na to da je u jednom intervjuu izjavio da Luna previše priča i da su to ipak privatne stvari. Naime, ona je priznala da je Gagi bio siromašan toliko da je živeo na ulici i morao da krade:

"Moj tata je bio siromašan, moja baka je rodila dvanaestoro dece. Moj tata je krao, snalazio se na ulici, živeo je na ulici, bukvalno i onda ti se desi da zaradiš milione".Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>