Region

Svet

Mustafa planira da uzme decu od Emine Jahović?!

Mustafa planira da uzme decu od Emine Jahović?! Navodno Sandal ima strategiju kako da preko turskih medija utiče na sudstvo i njihovu krajnju odluku. 

Mustafa planira da uzme decu od Emine Jahović?! Print screen / Instagram



Emina Jahović i Mustafa Sandal su obavestili javnost da će se sporazumno razvesti, što bi trebalo da znači da će postići dogovor oko svega, pa možda čak i podeliti imovinu na pola. Međutim, domaći mediji prenose da on želi veći deo bogatstva, pa i starateljstvo nad njihovim sinovima. 

Mustafa je navodno u dogovoru sa svojim PR timom, kao i advokatima osmislio strategiju kako da preko turskih medija utiče na sudstvo i njihovu odluku. Izvor upućen u ovu situaciju kaže:

"Kada su odlučili da se razvedu, Mustafa i Emina su se dogovorili da će sve deliti i da će starateljstvo biti zajedničko, s tim što bi deca bila kod majke, a on bi mogao da ih viđa kad i koliko želi. Međutim, on se u međuvremenu predomislio. Želi da Jaman i Javuz budu kod njega i da on određuje kada će Emina moći da ih viđa. Ona će u tom slučaju morati njemu da plaća alimentaciju. Pored dece, posebno mu je stalo da zadrži što veći deo bogatstva i da ne deli sa Eminom ništa od onoga što su stekli u braku".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>