Region

Svet

Premijera: Vlado Georgijev - Tebe žedan! (VIDEO)

Premijera spota "Tebe žedan"  dokazuje da vredi čekati svaku pesmu koju priprema Vlado Georgijev. Podsetiće vas na osamdesete godine kada se svirala i pevala drugačija muzika.

Premijera: Vlado Georgijev - Tebe žedan! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Vožnja motorima bajkerske ekipe, prelepa manekenka i Vlado Georgijev sa svojim fantastičnim glasom, kratak je opis spota za novu pesmu "Tebe žedan"!

Ekranizovan je novi singl, a popularni pevač je pesmu "Tebe žedan"  izveo uživo pred svojom publikom na nedavnim koncertima u Sava centru. Sada, bez velike buke i bez najave u medijima, Vlado je spot poklonio svojoj publici objavivši ga na svom jutjub kanalu. 

Pevač i kompozitor nedavno je izjavio da svojim načinom rada želi da podseti javnost na neke lepe stvari koje su pomalo zaboravljene, pa su tako i njegovi beogradski koncerti imali simboličan naziv " Izvolite, dame i gospodo". To mu je upravo bila ideja, da podseti ljude, da mogu biti fini, kulturni i normalni:

"Ne moramo da uđemo u rijaliti trend, da pričamo gluposti i radimo nešto što ne treba, već možemo da se obratimo sa „izvolite“ ili „dame i gospodo“. Kvalitet je opao u svemu, devalviran je do te mere da su stvari postale neprihvatljive. Iz tog razloga sam objavio spot za pesmu „Tebe žedan“, koja podseća na osamdesete godine, kada se svirala i pevala drugačija muzika i pričalo o lepim stvarima".

Popularni Barba, namerava da i ubuduće drži taj pravac i da stvara pesme, koje nemaju dodirnih tačaka sa onim što se dešava napolju. Svojim obožavaocima će poklanjati pesmu po pesmu, spot po spot, a zatim će sve to objaviti kao jedan album. 

Sudeći po komentarima, pesma je već hit. Pogledajte i uverite se i sami!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>