Zadruga

Parovi

Zadruga: Sanja konačno otkrila šta oseća prema Matoroj! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" nikada pre nije davala ovako konkretne odgovore. Sanja konačno otkrila šta oseća prema Matoroj!

Zadruga: Sanja konačno otkrila šta oseća prema Matoroj! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Igra istine bila je zanimljiva i iznenadila gledaoce jer su zadrugari uglavnom gubili igru zbog već ispričanih priča. Noćas su izgleda bili kreativni i otkriveno je dosta detalja koji su iznenadili gledaoce. Teodora Džehverović je Sanju Stanković bocnula jednim pitanjem:

" Govoriš ovde da ne želiš ništa sa Matorom, da je gledaš samo kao prijatelja, a opet, ovde vidim za stolom dok sedim preko puta tebe da i te kako znaš da izljubomorišeš. Kao za Kaću, ali počela si ozbiljno da pokazuješ neke znake ljubomore, ali mislim da nije sprdnja, a ti opet ne želiš da priznaš ništa?"

Sanja ne priča često o svom životu, pa ni o odnosu sa Matorom ali ovog puta je odlučila da progovori o tome šta se između njih dve desava:

"Iskreno, ja volim da je sprdam na taj način jer se loži na to. S druge strane, prošli put kad je Miljana pitala nešto, ja sma rekla ako bih ikad bila sa ženom da bi to bila ona, jer bih volela da imam muškarca kao što je ona. I šta god ona i ja imale ili ne, ja ću to reći onda kad ja budem htela iz razloga što sam ja toliko puta u životu bila povređena od strane prijatelja i momaka i familije...Meni je mnogo drago što misle da sam nadmena i folirant i da sam drvo i da sam bez emocija i sve to, bolje mi je tako. Ona i ja se razlikujemo što ona vama daje ceo svoj život na dlanu i prostor da je komentarišete. Vi znate njenu slabu tačku i sve, a ja sam proračunata i pričam ono što ja hoću da kažem."

Zadrugari su je pažljivo slušali, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u video snimku koji sledi. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>