Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija o Filipu - Ja sam znala da on nije bistar ali... ! (VIDEO)

Kija i Nadežda ogovarale Mariju Anu, pa se podsmevale i Filipu. Kija o Filipu: " Ja sam znala da on nije bistar ali..."!

Zadruga: Kija o Filipu - Ja sam znala da on nije bistar ali... ! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Akteri ove priče bili su Marko Janjušević Janjuš, Nadežda Biljić i Kija Kockar. Naime, oni su ogovarali Mariju Anu Smiljanić koja je u kasnim noćnim satima došla u rehabilitaciju kako bi Nadeždu zamolila da kaže Banetu Čolaku da joj vrati ulje sa kojim su pekle palačinke. Janjuš je upitao prisutne da li je ona normalna da to radi u 4 sata ujutru, a onda su se nadovezali na temu nje i Filipa Đukića, za šta je Markov komentar bio da mu ona baš i ne deluje normalno. Nakon što je Marija Ana zatvorila vrata za sobom, Nadežda je iznela svoje mišljenje:

"Ona je ušla jer je mislila da će sve da se vrti oko nje. Ona je izgubila Baneta, a nije svesna da je njime lako manipulisati. Ja njega stvarno poštujem, a on je za nju rekao da će je zvati čim izađu iz rijalitija. Filip, Kija, Marija Ana. Niko nije postavio pitanje kako smo Filip i ja šetali 15 noći, znaš li koliko, ali niko"!

Zatim se Kija nadovezala:

"A o čemu ste pričali? Ja sam znala da Filip nije bistar, ali ono..."! Nadežda je nastavila priču:

"Pričali smo o Mariji Ani, ma o svemu! Ali, ej, imale smo neku raspravu i ona kaže meni kao "pa ne znam, možda si ljubomorna na mene". Kad je to rekla, "devojko, ti nisi normalna". Ona ima kompleks, nije normalna. I to što se Baneta tiče, ona bi sve dala da se pomiri sa njim. Stoji da Bane ume da izmišlja i da laže, ali uopšte mi se ne poklapaju priče, ona histeriše svaki put kad on nešto kaže".

Delovalo je da Kija ovde pokazuje veliko interesovanje za Filipa sa kojim i ne komunicira zbog celokupne situacije. U video snimku pogledajte o čemu su sve pričali.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>