Region

Svet

Goblini: Nova pesma i tri koncerta uz poruku - Svi za jednog, jedan za sve! (VIDEO)

"Goblini" su objavili novu pesmu "Svi za jednog" i pozivaju vas na tri koncerta uz poruku "Svi za jednog, jedan za sve". Koncerti će biti održani 3. i 4. marta u klibu " SubBeerni Centar " (Cetinjska 15) od 20 časova, a dan ranije 2. marta sviraće u novosadskoj "Fabrici".

Goblini: Nova pesma i tri koncerta uz poruku - Svi za jednog, jedan za sve! (VIDEO) Foto Marko Ristić



Nakon oporavka gitariste Leonida Pilipovića, "Goblini" se vraćaju koncertnim aktivnostima i ponovo nas okupljaju u gomile. Kao gosti u Beogradu 3. marta će svirati bend „Iskaz“, a „Only The Impeccables“ će nastupati dan kasnije. Na koncertima u Novom Sadu će nastupati obe predgrupe. Basista benda Vlada Kokotović je izjavio:

"Alen i Leo su nedavno imali saobraćajnu nesreću na putu za koncert i usled zadobijenih povreda nisu bili u mogućnosti da sviraju zakazane koncerte. Sada, kada su se oporavili, rešili smo da se odužimo publici. Leo će sedeti na koncertu i daćemo sve od sebe da ovo budu koncerti za pamćenje".

Ulaznice za koncerte u SubBeernom centru se mogu naći u pretprodaji po ceni od 1.000 RSD u FELIX Shopu, Our PUB-u (Beogradska 71) kao i na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a i na njihovom sajtu, kao i na dan koncerta po ceni od 1.200 RSD na ulazu u "SubBeerni Centar". Više informacija možete dobiti na broju 061 14 20 299 ili fejsbuk stranici SubBeernog Centra i instagram profilu subbeerni_centar. 

U isčekivanju koncerata, poslušajte novu pesmu  " Jedan za sve"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>