Zadruga

Parovi

Zadruga: Svađa Kije i Slobe otkrila mnogo nepoznatih detalja! (VIDEO)

Jedan snimak koji je pušten u rijalitiju "Zadruga" izazvao je burnu reakciju, a nakon toga svađa Kije i Slobe otkrila mnogo nepoznatih detalja iz njihovog života!

Zadruga: Svađa Kije i Slobe otkrila mnogo nepoznatih detalja! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Akteri priče sa emitovanog snimka su Nadežda Biljić i Kija Kockar koje su prozivale Lunu i Slobu, kao i njihove roditelje. U prilogu se moglo čuti kako je Kija ispričala da je Sloba sve započeo sa Lunom onog trenutka kada mu je majka saopštila da će se od njega razvesti, pa ga blagoslovila zbog svoje nove snajke. Nadežda je nju podržala u potpunosti, a dodala je i da je znala da će joj Slobodan kad tad zabiti nož u leđa. Sloba je nakon odgledanog snimka, rekao da im ne zamera jer su primale infuziju i možda dobile "serum laprdanja", pa dodao:

" Svako ima pravo na svoje mišljenje, drago mi je kad me pljuju. Nikad nije izašao snimak da sam ja nekog ispljuvao. Ja vodim svoju brigu. Za stolom se priča jedna priča, iza ćoška druga. Dotakle su se moje majke, meni je njeno mišljenje jako bitno. Ja sam rekao da bih ja to kad tad priznao, to je i Luna znala. Moja majka je došla da me vidi, ja nisam osoba koja svojoj majci spušta slušalice, niti sam joj ikad rekao da me smara".

Kija mu je odgovorila da za ovo što je izneo treba da ga bude sramota i da njega boli istina, a sve što je ona rekla iza toga i stoji. Sloba je zatim shvatio da treba da se zahvali svojoj majci, koja mu je pomogla da preseče svaku vezu i odnos koji je imao sa svojom suprugom, pa je jednom rečenicom razbesneo Kiju:

"Hvala joj što mi je olakšala onda i jedva čekam da vidim te snimke kako je Nadežda izjavila da ću ja da joj zabodem nož u leđa. Ja sam sebi napravio pakao od života samo da bih bio sa Lunom".

Njihova rasprava se nastavila i bila prilično bučna, a koji detalji su još izneti u toku svađe, pogledajte u video snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>