Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 1. mart 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. mart 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 1. mart 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.


Bik 21.4.-21.5.

Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja. Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Imate interesantne ideje, ali na žalost vaša okolina nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite kompromis. Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o osetljivim temama koje ni do sada niste uspeli pravilno da zaključite. Nema razloga da podižete tenziju.


Rak 22.6. - 22.7.

Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumevanja za vaše poslovne ideje ili interesovanja. Nemojte rasudjivati na osnovu prvog utiska. Između vas i partnera provejava zajedničko nerazumevanja ili nepoverenje. Ali, iznenađenja su moguća u različitim pravcima.


Lav 23.7.- 22.8.

Ne možete staviti znak jednakosti između poslovnog uspeha i nekih privatnih događaja. Imponuju vam različite pohvale koje dobijate. Uspeh u javnom životu ne može u potpunosti da vam nadomesti lične želje i emotivne potrebe. Osećate žal za nekim događajima iz sveta intimnosti.


Devica 23.8. - 22.9.

Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.


Vaga 23.9. - 22.10.

Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Budite promišljeni. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje, budite vedriji i strpljiviji. Oboma će značiti.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, a partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese. Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje razlićitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje. Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.


Ribe 20.2.- 20.3.

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu. Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Današnji dnevni horoskop

Povezane vesti:


>