Region

Svet

Novi spot Lepe Brene - Srećna žena! (VIDEO)

Novi spot Lepe Brene za pesmu "Srećna žena", kao i album "Zar je važno da l' se peva ili pjeva", biće premijerno pušten večeras u 18 časova na pevačicinom "jutjub" kanalu.

Novi spot Lepe Brene - Srećna žena! (VIDEO) Print screen / InstagramU spotu Lepe Brene, pojaviće se 13 naših pevačica: Goca Tržan, Edita Aradinović, Anabela Atijas, Katarina Živković, Nikolina Kovač, Vanja Mijatović i druge. Njihov zadatak je bio da što bolje odglume najveću jugoslovensku zvezdu. Pevačica je otkrila da je spot sniman na više lokacija, najpre u Beogradu, gde su "okupirali" njen dom, zatim u "Grandovom" studiju, a ostale kadrove u Istanbulu, Londonu, Njujorku, Švajcarskoj. Brena dodaje:

"U spotu se pojavljuje 13 naših najlepših žena, pevačica i glumica, i ovim putem im se zahvaljujem što su odvojile vreme za mene. Znam da od žena imam najveću podršku".

Režija je poverena Harisu Dubici, a kao što se  može videti i ovoga puta najveća balkanska zvezda postavila je standarde. Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota: 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>