Zadruga

Parovi

Zadruga: Veliki šef doneo odluku! Ko će plakati, a ko se smejati?! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" česta su iznenađenja ali ovoga puta Veliki šef doneo je jednu odluku koju niko nije očekivao. Ko će od zadrugara plakati, a ko se smejati?! 

Zadruga: Veliki šef doneo odluku! Ko će plakati, a ko se smejati?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Voditeljka Dušica Jakovljević podelila je sa gledaocima informaciju koja će neke zadrugare prilično naljutiti:

"Veliki šef je doneo dve odluke. Prva je da u nedelju niko neće biti izbačen iz Zadruge. To znači da će Miljana biti vođa dve nedelje. To, takođe, znači da će Kija i Sloba biti potrčci dve nedelje i da će Miki biti omiljeni zadrugar dve nedlje. Druga odluka je da u subotu imamo vanredno izbacivanje".

Miljana Kulić je za potrčke izabrala bračni par Kiju Kockar i Slobu Radanovića, što je dovelo do ludila njegovu devojku Lunu Đogani. Ona je doživela totalni šok zbog ove odluke jer to znači da još jednu nedelju neće spavati pored Slobe, a kako će reagovati kada sazna da će od pevača biti odvojena čak na dve nedelje i da će on za to vreme sobu deliti sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kijom?!

Još jedan zadrugar nije bio baš oduševljen zato što je izabran, naime Miki Đuričić je izjavio da to automatski znači da će morati da služi Miljanu Kulić, a kakva će njegova reakcija biti na produženje mandata "omiljenog" ostaje da se vidi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>