Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Sigurni znaci da vas partner laže!

Obratite pažnju na sitnice, ovo su sigurni znaci da vas partner laže!

Sigurni znaci da vas partner laže! Svet PlusIstina ume da zaboli onog trenutka kada je čujete ali kakva god ona bila, lakše se podnosi od laži. Ono što najviše tišti je ustvari konstantna sumnja, pa zato obratite pažnju na sitnice i znake da vaš partner sigurno laže.

Često menja priču:

Kada vam priča o svom detinjstvu ili mladosti, da li su sve priče iste? Ako mislite da vam nije ispričao celu istinu, pokušajte sa sledećim trikom, kada se nađete u društvu sa prijateljima, naterajte ga da ispriča neku priču još jednom, a vi obratite pažnju na tok priče i detalje.


Neverbalni znaci:

Telo gotovo nikad ne laže. Zato ako vas on ne gleda u oči, stalno dodiruje lice (najčešće nos) ili pokušava da kontroliše nervozne tikove, znajte da nešto krije. Isto tako, ako vaš dragi pokušava da sakrije nešto, zagrlite ga i proverite da li njegovo srce ubrzano kuca.


Ne oseća se prijatno i započinje raspravu iznenada:

Prema rečima terapeutkinje Džejn Grer razlog zašto on postaje vulgaran i uvredljiv je taj što pokušava da vas odvrati sa traga laži. Vi tražite ponašanje koje odstupa od normalnog, a on je uvek spreman na borbu. To ne mora uvek biti znak da laže, međutim ako je obično opušten pa odjednom postaje agresivan, možda pokušava da vas odvuče s pravog traga.


Drugačije se ponaša:

Seksualna terapeutkinja Maria Merloni savetuje da obratite pažnju na promenu u svakodnevnim navikama. Ako odjednom izlazi uveče ili vikendom i druži se sa „prijateljima“, a to ranije nije radio ili postaje paranoično opsednut svojim telefonom znak je za uzbunu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>