Region

Svet

Sergej Ćetković: Koncert 8. marta u Sava Centru!

Sergej Ćetković će održati koncert u Sava Centru 8. marta u 20 časova!

Sergej Ćetković: Koncert 8. marta u Sava Centru! Print screen / Instagram



Bliži se 8. mart, pa ako razmišljate o romantičnom poklonu za svoju damu, koncert Sergeja Ćetkovića je idealna prilika. Kao i mnogih prethodnih godina, romantična atmosfera, sjajne ljubavne pesme po kojima je Sergej poznat ulepšaće vam ovaj dan. 

Ovaj koncert će biti 13. po redu koji crnogorski pevač priređuje u Beogradu na ovaj datum, pa možemo slobodno reći da ovaj događaj već postaje tradicionalan. Ovog puta, Sergej će nastupiti u Sava centru, sa početkom u 20 časova.

Na ovaj dan je i pevačev rođendan, a ima li lepšeg rođendanskog poklona od pune dvorane Sava Centra?! Sergej se šali na svoj račun, da je titula "pola čovek - pola 8. mart" nepravedno pripisana Željku Samardžiću. 

Svoj poslednji album ,,Moj svijet“  Sergej Ćetković je objavio 2015. godine. Kako sam kaže, turneja koja nosi isti naziv još uvek traje, jer je očigledno da se publika još uvek nije zasitila pesama sa ovog albuma. Tokom ove turneje, popularni pevač je sa svojim bendom održao mnogobrojne koncerte u zemlji, ali i u inostranstvu. U međuvremenu, objavio je pesmu „Oči nikad ne stare“  koju je publika prihvatila sa oduševljenjem. Crnogorski pevač planira još novih singlova tokom 2018. godine, a neki od njih će biti i zanimljivi dueti. 

Cene ulaznica: 1.500, 1.800, 2.000, 2.200 i 2.500 dinara.

Prodajna mesta: Eventim i Sava centar.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>