Zadruga

Parovi

Zadruga: Janjuša ostavila supruga?! Odbila poziv da dođe u studio! (VIDEO)

Ove nedelje bilo je nominovano četiri zadrugara, pa se u studiju očekivala velika podrška porodice i prijatelja, međutim pojavila se samo majka Baneta Čolaka. Janjuša je izgleda ostavila supruga, a ono što je sigurno, odbila je poziv da dođe u studio!

Zadruga: Janjuša ostavila supruga?! Odbila poziv da dođe u studio! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Voditeljka Dušica Jakovljević na samom početku emisije izjavila je da je večeras njena gošća samo Jasmina Čolak, majka Baneta Čolaka, a zatim milionima pored malih tv ekrana prenela i šokantnu poruku supruge Marka Janjuševića Janjuša, koji je takođe nominovan: 

" Ono što je pa takođe bilo veoma šokantno, jeste da Janjuševa žena nije želela večeras da dođe. Rekla je da od sada pa na dalje, kao podrška Janjušu može da dolazi podrška Ane Korać i takođe je savetovala njegovu sestru i članove porodice da ne dođu!"

Jasmina Čolak, Banetova mama smatra da je situacija teška za sve, pa i za Janjuševu suprugu ali da ovo nije bio dobar način da saopšti tako nešto ali dodaje da ona ipak najbolje zna. Kako je izgledao početak večerašnjeg izbacivanja, možete pogledati u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. Podsetimo se da su Ana Korać i Janjuš mesecima su jako bliski, zbog čega mnogi smatraju da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>