Region

Svet

Nakon razvoda od naše pevačice Emine, Mustafa nije došao na rođendan sinu!

Poznati par ne prestaje da intrigira javnost! Nakon razvoda od naše pevačice Emine, Mustafa nije došao na rođendan sinu!

Nakon razvoda od naše pevačice Emine, Mustafa nije došao na rođendan sinu! Print screen / Instagram



Razne priče postoje oko razlaza ovog poznatog para ali oni su saglasni oko toga da se njihova ljubav jednostavno ugasila i da su zbog toga odlučili da stave tačku na svoj brak. Emini je najbitnije da njena deca ne osete odsustvo jednog roditelja ali izgleda da se jedna takva situacija već desila. Naime, Mustafa se nije pojavio na rođendanu svog mlađeg sina Javuza. 

Dobro upućen izvor kaže da ne zna šta je razlog Mustafinog nepojavljivanja na rođendanu svog sina ali da postoji mogućnost da je imao poslovne obaveze, te nije mogao da stigne. Odbacuje mogućnost da ga Emina nije pozvala jer ona zaista želi da njihova deca odrastaju normalno. Proslava je organizovana u petak, a Emina se potrudila da sve bude na svom mestu i da Javuz bude srećan. Mališa je napunio šest godina, a sve je bilo u tonu filmskih junaka koje on voli.

Emina je sama spermala svu hranu koja je poslužena, a pored dece na rođendanu je bilo i odraslih, pa je pevačica želela da sve bude potaman. Ona je dan ranije spremala kako slane, tako i slatke đakonije koje su služene. Sama je osmislila i temu rođendana. Svuda u igraonici su bile Javuzove fotografije, a na tanjirićima je takođe bio njegov lik - dodao je izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>