Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Viki uvredila Anu Bekutu, Karleuša joj poručila da je seljanka! (VIDEO)

Zamalo tuča u emisiji "Zvezde Granda"! Viki Miljković uvredila Anu Bekutu, Karleuša joj poručila da je seljanka!

Zvezde Granda: Viki uvredila Anu Bekutu, Karleuša joj poručila da je seljanka! (VIDEO) Screenshoot Youtube



U toku emisije "Zvezde Granda" došlo je do svađe jer je Viki Miljković iznervirala ženski deo žirija. Uvredila je prvo Anu Bekutu u čiju odbranu je stala Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Naime, sukob je počeo tako što se Saša Popović obratio Ani Bekuti: " Hajde da čujemo gospođu inhalatorku".

Ana Bekuta je odgovorila na ovu prozivku rečima:

" Povraća mi se od vas dvoje. Želudac me boli. Šalim se, Sale, ne povraća mi se od tebe, nego samo na Viki". Viki je odmah upala u razgovor i bez razmišljanja rekla kako bi bilo dobro da Ana povraća jer bi tako smršala. Bekuta je bila povređena ovim njenim rečima, pa joj je rekla da vređa nisko i primitivno, na šta je Viki odgovorila da je ne vređe već joj samo želi da smrša. 



U odbranu Ane Bekute, prva je stala Jelena Karleuša:

" Pre si Viki bila samo glupa, a sada si i glupa i iritantna. Šta ti bre znači da Ana treba da smrša? Odgovori mi?"

Marija Šerifović nije mogla da sluša šta Viki priča, pa je otišla do njenog stola i sa sve stolicom je izvela iz studija. Viki nije prestajala da priča, te je želela da nastavi raspravu, pokušala je da se vrati u studio ali Marija je uspješno držala za ruke i nije joj dala da to uradi. Dok je Viki zvala pomoć, Jelena Karleuša joj je poručila kako je seljanka koja vređa na seljački primitivan način.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>