Region

Svet

Maja Nikolić tužila Balkaniku organizatorima Evrovizije! Sanja Ilić odgovara na optužbe!

Maja Nikolić, nezadovoljna izborom pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji, tužila "Balkaniku" organizatorima Evrovizije. Sanja Ilić odgovara na optužbe!

Maja Nikolić tužila Balkaniku organizatorima Evrovizije! Sanja Ilić odgovara na optužbe! Print screen / InstagramNakon pobede "Balkanike" na "Beoviziji", mnogi su optužili ovaj etno sastav da je pevao na plejbek. Kažu da se na snimku jasno vidi da je pevačici Danici Krstić u jednom trenutku pao mikrofon, ali njen glas se ipak čuo. Ovim povodom se konačno oglasio i Sanja Ilić, objasnivši šta se desilo. On se ne obazire na negativne komentare i kaže:

"Pričaju da je Danici ispao mikrofon, a ona se čula, a ja moram da kažem da se i nije čula najbolje. Ona je poludela posle nastupa. Devojka je zamahnula rukom i pomerila mikrofon sa usta, ali je i dalje bio blizu nje, pa se čuo njen glas. Ako pažljivo preslušate poslednjih pet sekundi, čućete da se njen glas slabije čuje. U krajnjem slučaju, postoji ta matrica koja u refrenu ima prateće vokale, a u refrenu su oni dozvoljeni. Ja sam bio protiv toga, hteo sam da pravila budu kao na Evroviziji".

Što se tiče odlaska ma "Evroviziju" u Lisabon, nemaju tremu i pozitivni su, a Sanja dodaje da ko gubi ima prava da se ljuti, jedino nema prava da laže:

"A ko laže, to se jako brzo dokaže. Ne potresamo se zbog toga".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>