Region

Svet

Dara Bubamara se izblamirala u kvizu! Znate li vi odgovor na ovo pitanje?! (VIDEO)

Folk zvezda takmičila se u novom kvizu televizije "Pink" koji nosi naziv "Ko je na vrhu?". Dara Bubamara se izblamirala, a znate li vi odgovor na ovo pitanje?

Dara Bubamara se izblamirala u kvizu! Znate li vi odgovor na ovo pitanje?! (VIDEO) Screenshoot YoutubePevačica, Dara Bubamara je dobila priliku da osvoji 300.000 dinara u kvizu "Ko je na vrhu" ali joj je postavljeno pitanje na koje ona nije znala odgovor. Naime, pitanje je glasilo: "Da li je kolibri najmanja ili najveća ptica na svetu?". Kao iz topa Dara je odgovorila da je najveća. Nakon peha Dara je odlučila da zadrži do tada osvojenih 75.000 dinara i da ne pokušava da osvoji više, jer bi možda ostala i bez ovog iznosa. 

Dara smatra, bolje išta nego ništa i dodaje: "Bojim se da neko ostane bez novca. Ja ne bih da rizikujem. Dosta je 75 hiljada dinara. Ovako sam bar nekome pomogla". Dara se možda i zbunila, a humanost je ovde ipak najbitnija. Novac ide Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, a kako se Dara snašla u ovoj emisiji pogledajte u videu ospod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>