Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Počinje peti krug i donosi nova pravila! (VIDEO)

Počinje peti krug i donosi nova pravila! "Pinkove zvezdice" će i ovoga petka oduševiti žiri!

Pinkove zvezdice: Počinje peti krug i donosi nova pravila! (VIDEO) Promo



Peti krug "Pinkovih zvezdica" donosi nova pravila, osmoro takmičara pevaće po dve pesme, a u toku druge će im se na sceni pridružiti "Dance Factory" plesači, kao i plesači iz Kumanova. 

Teodora Marković otpevala je Anastasijinu pesmu "I'm Outta Love" i Adilovu "Moje si nebo" i potpuno oduševila žiri. Na Teodorino pevanje nisu imali zamerku, ali je Goca Tržan imala jedan savet: 

- "Molim te, neka te manje šminkaju, neće nam verovati ljudi da imaš 14 godina".

Selma Beriša će se ovog petka predstaviti veoma zahtevnim pesmama, "Ne kidaj mene od sebe", koju peva Adil i "Ti možeš sve" u izvođenju Marije Šerifović. I ovog petka Teodora-Tara Stojanović pokazala je zašto ju je žiri nazvao budućom svetskom zvezdom otpevavši pesme, "Jasno mi je" Nevene Božović i poznati hit "You Don't Know Me" Džeks Džounsa. Kao što je publika navikla, Dražen Baković je briljirao na sceni dok je izvodio pesme "Da l' si sretnija" Tošeta Proeskog i "Rijeka suza i na njoj lađa" Zdravka Čolića. Goca Tržan je bila potpuno obuzeta utiscima nakon Draženovog nastupa. 

Pored njih, u petom krugu nastupiće i Lucija i Leonardo Mišić, Maša Tanasković, Petar Bulatović i Tomislav Božović.

Ovog petka najtalentovanija deca će vam dati najlepše od sebe, zato ostanite uz najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" u petak 23. februara u 21:45h samo na TV Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>