Zadruga

Parovi

Zadruga: Hoće li se Mina Vrbaški udati za svoj osamnaesti rođendan?! (VIDEO)

Prateći rijaliti "Zadruga", shvatamo da oni ne mogu jedno bez drugog ali da li baš treba spremati prstenje? Hoće li se Mina Vrbaški udati za svoj osamnaesti rođendan?!

Zadruga: Hoće li se Mina Vrbaški udati za svoj osamnaesti rođendan?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Emocije između Mine Vrbaški i Nemanje Đerić Đeksona su mnogo jače po Mininom povratku u rijaliti ali zbog nesigurnosti i nepovrenja jedno u drugo, njihova veza često zapada u krize. Mina se u poslednje vreme drži na distanci od Đeksona, ali on ne odustaje od pokušaja da je ponovo osvoji. Naime, u pabu joj je priznao da ga nije prevarila dok je bila van rijalitija da bi je oženio, a svedok svemu tome je bila Dragica Janičić

"Da sam ja tebe prevario, a da si ti ovde ušla ovde, a da nisi imala nikoga ovde. Ja bih sada bukvalno tražio prsten da napravimo svadbu. Nije meni prvi put da je prevarim ribu, a da se to printskrinuje, a da ona ništa ne uradi, a ja da se izložim, koja sam stoka, a ona mica". 

Mina Vrbaški mu je na ovo kroz smeh odgovorila:

"Šta me briga, šta je on sve radio, nisam trebala, ali nisam mogla...Falilo mi je da legnem kući da me on zagrli, falila mi je priča...Evo možeš za 18-ti da me zaprosiš i ja sve da ti oprostim".

O čemu se tu još razgovaralo, možete pogledati u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>