Ostalo

Sme�no

Deža vi: Osećaj da nekoga već poznajete!

Deža vi ili osećaj da nekoga već poznajete! Sigurno vam se već dešavalo da upoznate osobu u čijem društvu se osećate sigurno, kao da je poznajete dugo.

Deža vi: Osećaj da nekoga već poznajete! Svet Plus



Nemate logično objašnjenje za ovakve događaje ali stručnjaci sa Univerziteta u Oregonu, tvrde da se ovako može desiti da doživite "već viđeno" sa svojom srodnom dušom. Kako ćete to osetiti? Imaćete utisak da se već poznajete, pitaćete se zašto se taj susret nije dogodio ranije i zašto tek sada upoznajete tu osobu.

Osećaj kada ste u društvu te osobe ne umete da uporedite ni sa jednim drugim, jednostavno, srećni ste i uživate u njenom prisustvu i druženju. Osećaj smirenosti vas ne napušta i počinjete da govorite svoje tajne, koje ne biste nikome rekli. Kada prođe početni zanos i vaša osećanja se stalože, a vi i dalje ne prestajete da mislite na tu osobu, vrlo je verovatno da ste sreli svoju srodnu dušu i da proživljavate „deža vi“, fenomen koji ne znači samo „već viđeno“, već i nešto što ste nekada davno negde osetili čulom dodira, mirisa i sluha, objašnjavaju britanski psiholozi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>