Ljubav

Style

Ne ignorišite ove znakove jer oni jasno govore da još uvek pati za bivšom!

Konačno ste našli partnera koji vam u svemu odgovara, lepo vam je kada ste zajedno, obasipa vas pažnjom i uživate punim plućima ali povremeno u vama proradi crv sumnje. Ne ignorišite ove znakove jer oni jasno govore da još uvek pati za bivšom!

Ne ignorišite ove znakove jer oni jasno govore da još uvek pati za bivšom! Svet Plus



Da li vaš partner često spominje bivšu?

Ovo je vrlo očigledan razlog da nekadašnji ljubavni plamen i dalje tinja u njegovoj glavi ili bolje rečeno u srcu. Čak i kada govori negativno o njoj, jasno je da je nije preboleo i da mu je još u svežem sećanju.


Dešava se da je upoređuje sa vama?

Poređenja nikako nisu sastojak veze koji bi mogao da je unapredi, oplemeni ili učini vatrenijom. Kompliment poput onoga da imate osmeh kao Dženifer Lopez je dobrodošao, ali bilo šta drugo ne prolazi. Upoređivanje s bivšom možete da tolerišete prvih 48 sati veze, a nakon toga ističe test na tolerisanje nepoželjnih u vezi.


Nastavlja da se viđa sa bivšom?

Stisnutih zuba izražavate podršku njihovom druženju jer želite da verujete da su oni samo prijatelji, ipak osećate da nije u pitanju samo prijateljstvo. On koristi razne izgovore, često ih predstavljajući kao jako važne, da bi se nasamo video sa njom. Ovo rade i mnogi muškarci koji imaju brak iza sebe, koristeći decu kao izgovor i rade to sve dok im bivša supruga jasno ne stavi do znanja da ne može više biti deo njenog života na taj način. 

Vodi li vas na mesta koja ga podsećaju na nju?

Ako vas prečesto vodi na isto mesto, na istu klupu u parku ili restoran, pitajte ga zašto je upravo to mesto toliko bitno. Ako vam odgovori da je to zbog toga što je tamo odlazio s bivšom, nije vreme za paniku, već za uzbunu. Panika odlazi ako odbija da pronađe neko vaše, sasvim lično mesto. 


Smeta mu kada njegova bivša uplovi u novu vezu?

Ako vaš partner jasno iskazuje nezadovoljstvo i potištenost zbog toga što je načuo da je njegova bivša u novoj vezi, obavestite ga da je i on u vezi sa vama. Otvoreno mu recite da njen ljubavni život nije ni njegova ni vaša briga. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>