Zadruga

Parovi

Zadruga: Ovo su pobednici Zadrugovizije! (VIDEO)

Na Televiziji Pink, u okviru emisije "Ami G show" održana "Zadrugovizija", takmičenje na kom su učesnici rijalitija izvodili neke od najlepših i najpopularnijih evrovizijskih pesama. Spektakl je završen, ovo su pobednici "Zadrugovizije"!

Zadruga: Ovo su pobednici Zadrugovizije! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Stručni žiri, novinarski žiri, kao i gledaoci putem SMS glasanja i glasanja na zvaničnoj Fejsbuk stranici Televizije Pink odlučili su ko će biti pobednici! Novinarski žiri je odlučio da titulu pobednika, po njihovom mišljenju, treba da ponese Miljana Kulić, kojoj je ovo prvi nastup u životu. Ova zadrugarka zajedno je nastupala sa Jovanom Tomić Matorom i pevala pesmu Bebi Dol - "Brazil". 

Najviše glasova na Fejsbuk stranici Televizije Pink dobila je Tanja Jovićević, pe je ona ponela ovu laskavu titulu pobednika u ovoj kategoriji, zajedno sa Kijom Kockar sa kojom je nastupala na "Zadrugoviziji" sa pesmom grupe Abba. Tanja je izjavila da je u šoku i da je to najlepša nagrada koju je dobila. 

Stručni žiri je dugo raspravljao o tome kome da dodele epitet "pobednika", ali su na kraju odlučili da to bude Slobodan Radanović, koji je zajedno sa Milanom Miloševićem pevao pesmu Marije Šerifović - "Molitva". 

Gledaoci su ovako glasali putem poruka: 12. poziciju zauzeo je Lepi Mića. 11. mesto, glasovima publike, zauzela je Milica Dugalić. 10. pozicija pripala je Đeksonu. Mesto broj 9. prema SMS glasovima pripalo je Viktoriji. 8. mesto bio je Bora Santana. Na 7. poziciji našla se Zorana Stefanov. 6. mesto zauzele su Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora. 5. mesto bila je Sara Reljić. 4. mesto osvojila je Teodora Džehverović. 3. mesto pripalo je Tanji Jovićević i Kija Kockar. 2. mesto zauzela je Andrijana Radonjić, a prvo mesto i SMS pobednik Zadrugovizije sa 40,9 procenata su osvojili Slobodan Radanović i Milan Milošević.

Zadrugari su priredili pravi spektakl gledaocima Pink televizije, a jasno je da je i njima sve ovo jako prijalo. Pogledajte u video snimku kako je sve ovo izgledalo i šta su pobednici dobili kao nagrade.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>