Region

Svet

Joca Stefanović hitno prebačen u bolnicu jer mu je pukla plućna maramica!

Joca Stefanović hitno je primljen u bolnicu gde je ustanovljeno da mu je pukla plućna maramica!

Joca Stefanović hitno prebačen u bolnicu jer mu je pukla plućna maramica! Screenshoot Youtube



Pevačevo stanje je prilično teško, a njegova porodica non stip je uz njega. Njegova devojka Hana Olajić je ovu vest potvrdila ali nije želela ništa više da govori. Za Telegraf je izjavila :" Joca ima problema sa plućima. Pukla mu je plućna maramica i sad čekamo rezultate da vidimo šta ćemo dalje"Jocin prijatelj je izjavio da je danas završen njegov spot i da je Joca trebalo da dođe i pogleda ga. 

Joca ima 33 godine, a u "Zvezdama Granda" takmičio se u sezoni 2008/2009, zajedno sa Milanom Topalovićem Topalkom, Darkom Lazićem i drugima. 

Pneumotoraks je bolest pluća koja nastaje zbog nakupljanja vazduha u pleuralnoj šupljini, kao posledica prekida kontinuiteta listova plućne maramice (tanke opna koja obavija oba plućna krila i sastoji se od dva lista, od kojih je jedan srastao sa plućima, a drugi sa zidom grudnog koša). Delimično stisnuta odnosno kolabirana pluća ne moraju stvarati nikakve simptome, stoga u većini slučajeva intervencija nije potrebna. Ako je kolabirano plućno krilo jako stisnuto, stanje postaje opasno po život.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>