Ostalo

Sme�no

Uhapšen prosjak sa šesto hiljada evra u džepu!

Policija u švedskom gradu Upsali u prošli ponedeljak ostala je gotovo šokirana onim što je pronašla kod prosjaka. Uhapšen prosjak sa šesto hiljada evra u džepu!

Uhapšen prosjak sa šesto hiljada evra u džepu! Svet Plus



Švedska policija stigla je na intervenciju zbog neimenovanog muškarca koji je prosjačio za autobusku kartu, a pritom je prema prolaznicima bio agresivan. U džepovima prosjaka, policija je pronašla neverovatnih 600.000 evra. Ovaj muškarac je od tada stalna tema u Švedskoj, a njihovi mediji prenose informaciju da se on još uvek nalazi u pritvoru. 

Tužilac Ane Sjublom, potvrdila je da će pokušati da dokaže da je reč o nelegalno stečenoj svoti ali je i priznala da će muškarcu kompletan iznos biti vraćen ukoliko ne bude dokaza da je počinio zločin. Njegov identitet još nije objavljen, međutim mediji raspolažu neslužbenom informacijom da je reč o pravom Šveđaninu. Navode još, da ovaj čovek do sada nije evidentiran kao prosjak tj. da nije privođen zbog prosjačenja pa se zbog toga može samo nagađati zašto je punih džepova prosio za autobusku kartu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>