Region

Svet

Jelena usmrćena posle trećeg pokušaja. Detalji optužnice protiv Zorana Marjanovića!

Ubica i Jelena Marjanović bili su sami na nasipu, a usmrćena je posle trećeg pokušaja. Ovo su detalji optužnice protiv Zorana Marjanovića!

Jelena usmrćena posle trećeg pokušaja. Detalji optužnice protiv Zorana Marjanovića! Screenshoot YoutubeViše javno tužilaštvo u Beogradu navelo je u optužnici da je Zoran Marjanović, suprugu Jelenu najpre namamio da siđe sa nasipa, ubo je u teme i lakat i da je tokom bežanja sustigao i ubio u kanalu. Zoran Marjanović je 2. aprila 2016. oko 17 časova ubio suprugu Jelenu tako što se najpre putničkim vozilom "mercedes", kojim je upravljala pokojna Jelena, dovezao sa njihovom ćerkom Janom do rampe stadiona u Crvenki. Jelena se popela na nasip i počela da trči, da bi ubrzo za njom krenuo i Zoran, sa kojim je bila njihova ćerka. Stigao ju je na kulometar od mesta na kojem je bio parkiran njihov automobil. 

U optužnici podignutoj 9. februara ove godine se navodi: "Zoran je iskoristio poverenje supruge i namamio je da se spusti u podnožje nasipa, ka kanalu, dok je dete ostalo na nasipu. Jelena je krenula za njim, pa kada su se spustili na travu pored kanala, on je neutvrđenim opštim predmetom ubo u zadnju levu četvrtinu temenog predela, kao i u desni lakatni predeo, nanevši joj tada lake telesne povrede".

Nakon toga, Jelena je počela da beži kanalom i nakon trčanja joj je spala desna patika, mobini telefon, kao i gumica kojom joj je bila vezana kosa. Mišljenje tužioca: " Tada je Jelena potrčala ka kanalu gde ju je Zoran sustigao i strgao joj gornji deo trenerke. Ona je i tada uspela da pobegne tako što je ušla u kanal sa vodom. On je stigao i, stojeći na kanalu iznad nje, neutvrđenim predmetom joj zadao više udaraca u glavu i time naneo višestruke prelome kostiju lobanje, zbog kojih je Jelena preminula, ali je pre nastupanja smrti udahnula vodu iz kanala".

Bitni dokazi su i policijski izveštaji sa lica mesta, prijava o nestanku Jelene Marjanović od 2. aprila u 19.35, zapisnik sa uviđaja, pregled garderobe uzete od Zorana Marjanovića 3. aprila 2016. godine, izveštaji od 3. i 4. aprila kada su rađeni forenzički pregledi na licu mesta, potvrda o oduzetom "mercedesu" 3. aprila 2016. godine koji je vozila Jelena Marjanović. 

Optužnica je napisana na 57 strana, a tužilaštvo je iz brojnih dokaza zaključilo da su se u blizini mesta na kome je pronađeno telo, nalazili samo Jelena i Zoran Marjanović. Kako pišu "Novosti", zločin je u stanju uračunljivosti počinio kod električnog stuba broj 220. U optužnici se još navodi da analizom kretanja telefona, Uroša Zoranovog sina, Miloša Zoranovog brata i Vladimira Marjanovića oca, može se zaključiti da su sva trojica u vreme koje bi odgovaralo vremenu ubistva (oko 17 časova) bili ili isključeni ili nisu imali bilo kakvo kretanje koje se može pratiti.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>