Region

Svet

Region

Serija Ubice mog oca deseta epizoda: Baron se sveti zbog hapšenja!

Druga sezona serije "Ubice mog oca", koja se svakog ponedeljka, emituje na TOP kanalu, bavi se odnosom estrade i mafije. Deseta epizoda će biti emitovana večeras, a Baron će pokušati da se sveti zbog hapšenja.

Serija Ubice mog oca deseta epizoda: Baron se sveti zbog hapšenja! Print / screen InstagramGlavni junaci ove serije upleli su se u mrežu navijačkih i estradnih obračuna kako bi rešili slučaj ubijenog pevača Luneta, a aktuelan je i dalje slučaj ubijene Milice. U desetoj epizodi, koja će biti emitovana 19. februara, Baron će pokušati da se osveti za hapšenje, dok će forenzičar Sava, praćen budnim okom forenzičarke Rade, pokušati da uveri sve da je hapšenje bilo osnovano. Baron je na slobodi ali želi da se osveti za svo matretiranje i tuži policiju. Od malog Kize ni traga ni glasa. Sava ne odustaje od rada na bosanskom automobilu, dok Rada prati svaki njegov korak. 

Podsetimo se da je inspektor Aleksandar u devetoj epizodi suspendovan ali i pored toga je nastavio istraživanje u želji da reši slučaj, pa čak po cenu sukoba sa Marjanovićem, koji mu preti otkazom. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>