Zadruga

Parovi

Zadruga: Marko Miljković pobesneo na Miljanu! Sravniću te sa zemljom! (VIDEO)

Učesnik rijalitija "Zadruga" Marko Miljković je imao korektan odnos sa Miljanom, međutim nešto se promenilo. Naime, Marko je pobesneo i bacao Miljanine stvari! Teške reči, psovke! Sravniću te sa zemljom!

Zadruga: Marko Miljković pobesneo na Miljanu! Sravniću te sa zemljom! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nakon što se u toku noći Miljana Kulić posvađala sa Jovanom Tomić Matorom, a potom joj i ukrala novac, ona je svoju negativnu energiju preusmerila i na ostale zadrugare. Iako Marko Miljković i Kulićeva imaju sasvim korektan odnos, čini se da se to promenilo. Većina zadrugara je bila u spavaćoj sobi u svojim krevetima, a onda se začula se buka. Svi ukućani su poskakali iz kreveta i ugledali Miljkovića koji je bacao po dnevom boravku Miljaninu kozmetiku zbog toga što ga je provocirala. Matora je pokušavala da urazumi Miljanu rečima: " Zašto to radiš? Jel' lepo to? Miljana, ti sama izazivaš ljude. Ti iritiraš ljude i zato to rade, šta sam ja trebala da preturam stvari da nađem pare".

Miljana se žalila kako joj je Marko polomio sve stvari, dok joj je Marko vikao da nije u "Parovima" i da neće da je toleriše zato što je trudna. Nakon ovoga posvađala se i sa Minom Vrbaški, nazvala je ku*vom, a isti izraz je upotrebila i za Miljkovićevu majku. Šta se dalje događalo i sa kime se još Miljana posvađala, pogledajte u video snimku ispod teksta.


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>