Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Došlo je do izjednačenja, a onda je usledilo preglasavanje! (VIDEO)

Nemanja Bačilović učestvovao je u duelu u drugom krugu "Zvezde Granda" sa Stefanom Denićem. U poslednjem trenutku došlo je do izjednačenja, a onda je usledilo preglasavanje!

Zvezde Granda: Došlo je do izjednačenja, a onda je usledilo preglasavanje! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nemanja Bačilović učestvovao je u duelu u drugom krugu "Zvezda Granda" sa Stefanom Denićem. Prvi se predstavio pesmama "Moja draga" Zdravka Čolića i "Da l' si sretnija", dok je drugi izveo numere "Nakon svih ovih godina" Bjelog dugmeta i "Vreme da se rastaje" Darka Radovanovića. Žiri je uživao u njihovim nastupima i na kraju ih je nagradio sa po sedam glasova. U poslednjem trenutku došlo je do izjednačenja, a onda je usledilo preglasavanje. 

"Meni ćete od sad morati da se obraćate preko sekretarice koja se nalazi iza vrata", rekao je Lukas. Sekretarica Jeca otvorila je vrata, a Lukas je rekao "Ako me traži Popović reci mu da nisam tu." Posle urnebesne tačke koje su priredili Jelena i Aca, preglasavanjem je odlučeno da u treći krug direktno ide Stefan Denić.  

Posle uzbudljivih duela u kojima je nekoliko puta žiri morao da odlučuje preglasavanjem direktno u treći krug prošli su: Tamara Mladenović, Emelin Fetić, Teodora Toković, Stefan Denić, Monika Ivkić i Stefan Krstić. Iz baraža su se u naredni krug plasirali:  Elvis Bakterović, Jelena Milošev, Nemanja Bačilović, Svetlana Đukić i Uglješa Radonjić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>