Zadruga

Parovi

Zadruga: Smrdi, ne nosi veš! Ukućani zgroženi i traže diskvalifikaciju! (VIDEO)

Učesnicu rijalitija "Zadruga" traže diskvalifikaciju jednog zadrugara jer je prevršilo meru i više ne mogu da trpe. Ukućani bukvalno zgroženi! Ona smrdi i ne nosi veš!

Zadruga: Smrdi, ne nosi veš! Ukućani zgroženi i traže diskvalifikaciju! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Zadrugari već nedeljama komentarišu ponašanje najstarije ukućanke rijalitija "Zadruga" Žiže Stojanović. Pored toga što ona ne želi da deli namirnice sa svojim cimerima, zbog čega joj je većina zadrugara zamera, ona ne vodi ni računa o ličnoj higijeni. Lepi MIća je zgroženo prokomentarisao: "Sinoć nije nosila gaće. Ona ne nosi gaće samo zbog ovoga i p*ša samo (pokazivao je Mića). Sinoć je p*šala ovde ispred kapije. Pišala je 20 puta ispred Disa u travi. To smrdi kralju". 

Prisutni su pažljivo slušali Miću, a neki od njih su čak bili i svedoci ovakvih događaja, pa su komentarisali da su zgroženi njenom nehigijenom i pohlepom. Već neko vreme se šuška kako mnogi učesnici rijalitija ozbiljno traže da Žiža napusti šou, pre svega zbog njene nehigijene koja već utiče na sve njih. Šta su još takmičari rekli o Žiži, pogledajte u video snimku. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>